Wij verhuren voor uw gemak en comfort

Of u nu een weekje gaat skiën met vrienden of midden in een verbouwing zit. Wij van Ford Garage Ma Campagne verhuren u graag een van onze voertuigen!

Minibus 1

Zo bieden wij bijvoorbeeld onze Ford Transit Custom te huur aan. Deze minibus biedt plaats aan 8+1 personen en is met name ideaal voor een weekje of weekendje weg. Er is genoeg ruimte achterin voor uw koffers en/of ski-uitrusting. Wij stellen het op prijs als u ons van te voren even laat weten of u ook winterbanden, sneeuwkettingen of een dakkoffer skibox nodig heeft. Graag helpen wij u om voorbereid de weg op te gaan.

Minibus 2

Deze minibus is een langere versie ten opzichte van Minibus 1. Naast de ruimte en meer comfortgemak is deze minibus uitgerust met dezelfde faciliteiten als Minibus 1. Zo beschikt de Ford over een GPS SYNC3, Bluetooth, 2xUSB, 12V, 230V, donker getinte ruiten, extra airco en verwarming achteraan, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera.

Bestelwagen

Een verhuizing of verbouwing kan veel rompslomp met zich meebrengen. Wij begrijpen dat niet iedereen beschikt over een bestelwagen. Wij willen u daarom graag hierbij helpen. Bij ons kunt u een Ford bestelwagen huren voor een dag of meerdere dagen. De maximale laadruim bedraagt 3,49 meter en een binnenhoogte van 1,88 meter.

Klik hier voor meer info

Contacteer onsKom bij ons langs

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen