Van harte welkom bij Ford Live

We brengen het autosalon met plezier tot in uw woonkamer met Ford Live. De Ford Live sessies zijn afgelopen. Maar u hoeft geen enkele uitzending te missen. We hebben ze allemaal voor u opgenomen. Bekijk ze hier.

€ 250 extra korting

Geïnspireerd door onze uitzendingen en klaar voor een volgende stap? Boek dan hieronder online een afspraak met uw Ford-verdeler. Maakt u uw afspraak voor 30/06/2021, dan krijgt u bovenop al onze andere condities een extra korting van € 2504.

Nog vragen?

Live kan u geen vragen meer stellen tijdens de uitzending. U kan natuurlijk wel altijd terecht bij uw Ford-verdeler met al uw vragen. En via een videogesprek geeft uw Ford-verdeler u graag een persoonlijke virtuele rondleiding in de Ford van uw keuze. Klik gewoon op het icoontje onderaan rechts. Lees hier meer over hoe dit werkt.
 • Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Alle inspanningen werden geleverd zodat de informatie, details en omschrijvingen op het moment van publicatie correct waren. Wanneer nieuwe informatie gekend wordt, zullen wij deze op gepaste tijde in deze toepassing implementeren. Wij adviseren u om de voertuigspecificaties steeds na te gaan bij uw Ford-verdeler voordat u een voertuig bestelt. Alle informatie geldt enkel voor de Belgische markt en de meegedeelde prijzen zijn steeds louter indicatief.

  De prijzen voor onderhoud en extra services zijn aanbevolen all-in prijzen, inclusief btw, en waar van toepassing inclusief onderdelen, arbeidsloon, voorgeschreven carrosseriecontrole, en milieuheffing. Contacteer uw Ford Erkende Hersteller voor een finale prijsopgave van de gewenste service.

  De afbeelding is niet bindend.

  • [1] Nettoprijs
   De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen en is inclusief afleveringskit.
  • [2] Aanbevolen catalogusprijs (personenwagens)
   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.
  • [3] Aanbevolen catalogusprijs (bedrijfsvoertuigen) 
   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs excl. btw en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.
  • [4] Extra korting van € 250 
   Geldig bij aankoop van een nieuwe Ford bij een erkende Ford-verdeler in België en GH Luxemburg, van 01/05/2021 t.e.m. 30/06/2021. Deze actie is niet geldig voor Mustang en Mustang Mach-E. De extra korting is inclusief BTW en geldig voor particuliere klanten, Ford personeelsleden en fleetklanten t.e.m. A+ categorie. Deze extra korting is niet van toepassing in combinatie met Private Lease en is niet overdraagbaar aan derden. Slechts 1 maal geldig per aankoop. De geregistreerde persoon heeft recht op een extra korting van € 250. Printen is geen noodzaak. Deze extra korting wordt meteen verrekend in de aankoopprijs.

NieuwsAlgemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures